Τρίτο σερί “διπλό” η Παλαιόχωρα! Νίκη μέσα στον Κορυδαλλό

Παλαιόχωρα | 25 Νοεμβρίου 2018, 18:17

Τρίτο συνεχόμενο "διπλό" για την Παλαιόχωρα η οποία κατάφερε να αλώσει αυτή την φορά την έδρα του Κορυδαλλού, νικώντας την Προοδευτική με 1-0! Το "χρυσό" γκολ για τη χανιώτικη ομάδα σημείωσε ο Νικολίτσης στο 85'.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η Παλαιόχωρα θα πρέπει, μάλλον, να μετατρέψει σε έδρα της… τον Πειραιά, καθώς δεν εξηγείται αλλιώς! Αυτό είναι το τρίτο -σερί- διπλό για την ομάδα του Αστέριου Θέμελη, η οποία μετά τον Ιωνικό και τον Ατρόμητο, κερδίζει και την Προοδευτική.

Η Παλαιόχωρα είχε μία εξαιρετική εμφάνιση και εκτός του τέρματος που πέτυχε, είχε κι ένα δοκάρι, στο 45′ με τον Δημητριάδη.

Να σημειωθεί ότι μετά το γκολ της Παλαιόχωρας ακολούθησε διακοπή, ενώ ο διαιτητής Βλάχιος κράτησε 12 λεπτά καθυστερήσεις! Επίσης, Ζαχαράκης και Παλιάτσιος ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με τραυματισμούς, σφίγγοντας τα δόντια. 

Διαιτητής: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)
Βοηθοί: Κουλοχέρης (Ανατολικής Αττικής) – Κόπανος (Χίου)

Προοδευτική (Κυριάκος Μίχας): Μπαντίκος, Κουτσοποδιώτης, Χουστουλάκης, Μητσιογιάννης (83′ Θωμάς), Μακροστέργιος, Τζιτζικαλάκης, Κερασίδης (58′ Χρήστου), Δηλαβέρης, Τάγκμπο, Παναγιωτόπουλος (46′ Κολιόπουλος), Νίκου (90′ Θεοδώρου).

Παλαιόχωρα (Αστέριος Θέμελης): Μαυρομιχάλης, Ράδης, Σπηλιώτης, Χιντασέλι, Ζαχαράκης (78′ Θεοδωράκης), Μανουσάκης, Νικολίτσης, Κτιστόπουλος (71′ Κυριλλίδης), Δημητριάδης (55′ Παλιάτσιος), Γκούφας (89′ Αναστασόπουλος), Πάγκαλος.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad