Το ElpisNiki και φέτος στο τουρνουά Gillette Unileague

Ποδόσφαιρο 23 Οκτωβρίου 2018, 13:04

Μια διοργάνωση που στηρίζει το athlitiko ως χορηγός επικοινωνίας, το τουρνουά Gillette Unileague, θα διεξαχθεί και φέτος στα Χανιά και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του ElpisNiki.

Οπως είναι γνωστό, το τουρνουά θα διεξαχθεί σε 10 διαφορετικές πόλεις: Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα, Ιωάννινα και Αγρίνιο.

Οσον αφορά τη διοργάνωση στα Χανιά, ο ιδιοκτήτης του ElpisNiki, Γιώργος Κουρκούτης τονίζει τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε για μια ακόμη χρονιά την ευκαιρία να διοργανώσουμε στα γήπεδά μας μία από τις προκριματικές φάσεις ενός σπουδαίου τουρνουά, όπως το Gillette Unileague. Καλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή και να συμμετάσχουν σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα, που όπως αποδείχτηκε και την πρώτη σεζόν είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Είναι τιμή για μας που αποτελούμε μέρος αυτής της ποδοσφαιρικής γιορτής και ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες που θα πάρουν μέρος καλή επιτυχία».

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα τηλέφωνα 2109515730 και 6936030100. Λήξη εγγραφών έχει οριστεί η Παρασκευή 16 Νοεμβρίου.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad