Το όμορφο βίντεο της γιορτής του ΟΑΧ

Τένις | 3 Αυγούστου 2018, 19:29

Ενα πολύ όμορφο βίντεο ανάρτησε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων το οποίο δείχνει τη γιορτή που στήθηκε πριν μερικές ημέρες στις εγκαταστάσεις του και η οποία αφορούσε τη φετινή ολοκλήρωση των υποχρεώσεων για το τμήμα του τένις.

Ειδικότερα για το θέμα αυτό, ο ΟΑΧ αναφέρει τα εξής στην ιστοσελίδα του:

«Ενα εντυπωσιακό βίντεο αποτυπώνει με ακρίβεια την γιορτή που στήθηκε στον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων για το γεγονός της φετινής ολοκλήρωσης των υποχρεώσεων για το τμήμα του τένις.

Η Chania SkyArt έχει επιμεληθεί με πολλή προσοχή και με έναν εξαιρετικό τρόπο τα όσα περιλάμβανε η γιορτή που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα του ΟΑΧ την περασμένη Δευτέρα 30 Ιουλίου. Στο βίντεο που είναι γυρισμένο με drone φαίνονται τα πρωτότυπα παιχνίδια που διασκέδασαν τους νεαρούς αθλητές, τα γλυκίσματα που τους προσφέρθηκαν, η βράβευση που πραγματοποιήθηκε προς την επί σειρά ετών προπονήτρια του τμήματος, Πωλίνα Γρηγοράκη και φυσικά τα δεκάδες πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό της πόλης.

Ο Ο.Α. Χανίων ευχαριστεί για μια ακόμη φορά τους χορηγούς, όπως την skyart που επιμελήθηκε αυτό το εξαιρετικό βίντεο, για την επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad