Το χανιώτικο ντέρμπι τους βρίσκει καλύτερους από ποτέ…

Χανιά | 3 Μαρτίου 2019, 11:35

Στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσαν να βρίσκονται, έχοντας βλέψεις ν' ανέβουν ακόμα ψηλότερα βαθμολογικά, ετοιμάζονται να παίξουν μεταξύ τους οι δύο χανιώτικες ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, Πλατανιάς και ΑΟΧ/Κισσαμικός.

planakis

Και οι δύο, επιβεβαιώνουν αυτό που από την αρχή της χρονιάς αναμενόταν. Ειδικότερα για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό μπορεί να άργησε να συμβεί, αλλά πλέον είναι ένα γεγονός ότι βρίσκει τον προσανατολισμό του και αποδίδει βάσει των δυνατοτήτων του. Ο δε Πλατανιάς από το ξεκίνημα της χρονιάς παρουσιάζει μια αγωνιστική συνέπεια, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα και τον φέρνει αυτή τη στιγμή στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης στο γήπεδο Περιβολίων, πραγματικά, είναι μεγάλου ενδιαφέροντος, με τις δύο ομάδες να τρέφουν ελπίδες ότι μπορούν να βρεθούν σε μια ακόμα καλύτερη θέση στην πορεία του πρωταθλήματος. Σίγουρα, ο Πλατανιάς βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια καλύτερη βαθμολογική μοίρα, αποτέλεσμα της σταθερά καλής πορείας που έχει, από την άλλη και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός αργά αλλά σταθερά αναρριχάται στην βαθμολογία, με αποτέλεσμα να έχει πλησιάσει πλέον τις ομάδες που προπορεύονται.

Από κει και πέρα, αγωνιστικά και οι δύο -και αυτό είναι το σημείο κλειδί- βρίσκονται σε μια πολύ καλή κατάσταση. Η φόρμα που τους διακρίνει αποτυπώνεται στα τελευταία αποτελέσματα, με τον Πλατανιά να παραμένει αήττητος για έξι παιχνίδια, μετρώντας δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, οι τρεις εκ των οποίων εκτός έδρας, ενώ ο ΑΟΧ/Κισσαμικός στα τελευταία εννιά παιχνίδια έχει κατακτήσει έξι νίκες. Δεδομένο επίσης είναι, παρότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, ότι ο κόσμος στα Περβόλια αναμένεται να είναι πολύς για να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι κόντρα σε δύο πολύ καλές ομάδες, από τις καλύτερες ουσιαστικά του πρωταθλήματος, οπότε η εβδομάδα που ξεκινά από την Δευτέρα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για το πώς θα κυλήσει και κυρίως πώς θα ολοκληρωθεί όσον αφορά την προετοιμασία στο στρατόπεδο των δύο μονομάχων…

karta antonis garden
/psiloritischania