Το φιλικό των… πρώην

Παρασκήνιο ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 23 Σεπτεμβρίου 2018, 16:43

Στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (22/09) αρκετοί ποδοσφαιριστές του ΣΥΝΚΑ τέθηκαν αντιμέτωποι με την πρώην ομάδα τους (ΑΟΧ/Κισσαμικό) ή αν προτιμάτε με τις πρώην ομάδες τους (ΑΟΧ και Κισσαμικό), που από πέρσι συμπορεύονται.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο πιο “φρέσκος”… πρώην είναι ο Γιώργος Νικόλτσης, που αγωνίστηκε τόσο στον Κισσαμικό, όσο και την περασμένη σεζόν στη νέα μορφή της ομάδας μετά τη συμπόρευση με τον ΑΟ Χανιά.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Μποτωνάκης έχει φορέσει με ιδιαίτερη επιτυχία τις φανέλες ΑΟΧ και Κισσαμικού, συμβάλλοντας σημαντικά και στις ανόδους των ομάδων στη Football League, ο Μιχάλης Καρβουνιάρης υπήρξε αρχηγός του Κισσαμικού, ενώ ο Λευτέρης Βεστάκης είναι “γέννημα-θρέμμα” του Κισσαμικού. Ακόμη τις φανέλες ΑΟΧ και Κισσαμικού έχει φορέσει και ο Κώστας Βλαχάκης και του Κισσαμικού για μία σεζόν ο Μιχάλης Βαρδάκης.

“Πρώην” – έστω κι ανεπίσημα – όμως υπήρχε και στην αντίπαλη πλευρά, αφού ο Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος του ΑΟΧ/Κισσαμικού, στην περίοδο προετοιμασίας για την παρθενική συμμετοχή του ΣΥΝΚΑ στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2016-2017 συμμετείχε σε προπονήσεις και φιλικά αλλά τελικά εντάχθηκε στη συνέχεια στον ΑΟΧ.

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad