Το τρίτο “διπλό” και ο… κάμπος που του “πάει”

Χανιά | 2 Μαρτίου 2019, 21:37

Η νίκη για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στο Βόλο είναι η τρίτη φετινή εκτός έδρας. Μάλιστα, η πρώτη είχε σημειωθεί σε… γειτονικό μέρος, καθώς είχε επιτευχθεί σε βάρος του Απόλλωνα Λάρισας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Φαίνεται λοιπόν ότι ο κάμπος “πάει” στην ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη η οποία επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της άνοδο, έφτασε στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία εννιά παιχνίδια έχει σημειώσει έξι νίκες! Η μεταμόρφωση για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό σε σχέση τουλάχιστον με το πρώτο μέρος της σεζόν είναι ραγδαία, ενώ οι μεταγραφές που έχουν υπάρξει, έχουν δώσει μια άλλη δυναμική στην ομάδα.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους 27 βαθμούς, απέχοντας μόλις έξι πλέον από την 2η θέση και τον Απόλλωνα Λάρισας που, όμως, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Σε κάθε περίπτωση το σημαντικό για τη χανιώτικη ομάδα δεν είναι τόσο το βαθμολογικό αυτό καθαυτό, αλλά ότι καταφέρνει και αποδίδει βάσει των δυνατοτήτων της, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

karta antonis garden
/psiloritischania