Το “ταξίδι” τώρα ξεκινάει…

ΑΕ Κυδωνίας | 11 Απριλίου 2018, 20:22

Μόλις λίγους μήνες ζωής μετράει το τμήμα Τζούνιορ της ΑΕ Κυδωνίας που έζησε μάλιστα και τις πρώτες του εμπειρίες αυτές τις ημέρες στο τουρνουά ακαδημιών που γίνεται στο γήπεδο του Κολυμπαρίου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το συγκεκριμένο τμήμα με προπονητή τον αρχηγό της πρώτης ομάδας Στέλιο Δημητρογιαννάκη έδωσε τους πρώτους, έστω και ανεπίσημους αγώνες της, στο τουρνουά Αγάπης όπου συμμετείχαν ακόμα οι ομάδες του Πλατανιά, της Ακαδημίας Σπάθα-Ροδωπού, του Θεαγενή Θάσου και της Κύπρου 1619.

Στην ανακοίνωση της Ένωσης χαρακτηρίζεται ως μία υπέροχη και πρωτόγνωρη εμπειρία για τα παιδιά, ενώ οι υποχρεώσεις του τμήματος ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης με το τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν απέναντι στην ομάδα της Κύπρου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με δύο αγώνες συνέχισαν σήμερα (σ.σ. 11/4) τα Τζούνιορ της ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά αγάπης στο γήπεδο Κολυμβάριου. Για την ιστορία η ομάδα μας γνώρισε τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες όμως για τα παιδιά ήταν οι πρώτοι επίσημοι αγώνες που δίνουν και αποτέλεσαν μια υπέροχη πρωτόγνωρη εμπειρία για αυτά μιας και η ομάδα των Τζούνιορ μετράει λίγους μήνες ζωής. Το ταξίδι τώρα ξεκινάει……
Υ.Γ. Ο τελευταίος αγώνας ήταν με την ομάδα Κύπρος 1619 που φέρει τον αριθμό των αγνοουμένων από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο μας και ήταν ο πιο σημαντικός και από αγωνιστικής άποψης αλλά προπάντος από ιστορικής.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis