Το “ταμείο” του ΝΟΧ για τον α’ γύρο

Πόλο 2 Δεκεμβρίου 2019, 11:59

Η αυλαία του α' γύρου έπεσε για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, με την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα να έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς, απόρροια των τριών νικών που σημείωσε κόντρα σε Χίο, Πανιώνιο και Παναθηναϊκό.

Εφόσον ληφθεί υπόψη ότι ο ΝΟΧ δεν θα μπορούσε ν’ αποφύγει την διαδικασία των πλέι άουτ, το γεγονός ότι έχει πετύχει αυτές τις νίκες απέναντι στους συγκεκριμένους αντιπάλους είναι πολύ σημαντικό, υπό την προϋπόθεση ότι θα μπορούσε μία από αυτές τις ομάδες να τις βρει απέναντι του στα πλέι άουτ. Οπως είναι γνωστό, οι νίκες στην κανονική περίοδο μεταφέρονται στα πλέι άουτ, άρα ειδικότερα απέναντι σε Χίο και Παναθηναϊκό, ο ΝΟΧ, βρίσκεται κιόλας στο 1-0.

Το θέμα είναι ότι εν όψει του δεύτερου γύρου οι νίκες για τον ΝΟΧ, επείγουν, με το πρώτο μάλιστα παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο να είναι απέναντι στη Χίο. Ο Ναυτικός Ομιλος θα πρέπει να κάνει το 2-0, αλλά και γενικότερα θα πρέπει να αναζητήσει περισσότερες νίκες για να μπορέσει να έχει μια πιο… φυσιολογική πορεία και να μην δυσκολέψει τη ζωή του στο τέλος του πρωταθλήματος.

Από ‘κει και πέρα, μένει να φανεί εάν ο ΝΟΧ θα επενδύσει στην απόκτηση, ίσως, κάποιου ξένου παίκτη, δείχνοντας ότι το ρόστερ χρειάζεται βοήθειες. Γενικότερα δεν μπορεί να υπάρχει ικανοποίηση με βάση την πορεία που καταγράφει μέχρι στιγμής η ομάδα, όταν οι προσδοκίες όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα ήταν να είναι πιο ανταγωνιστική απ’ ό,τι τουλάχιστον έδειξε σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μισού.

JoyMachine

Rabona ad