Το σχόλιο του Γ. Λυρώνη για την κλήρωση

Γ' Εθνική 12 Σεπτεμβρίου 2018, 20:24

Η Επισκοπή στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής θα υποδεχτεί τον ΟΦ Ιεράπετρας, με τον Γιώργο Λυρώνη σε δηλώσεις του να τονίζει ότι παίζει μεγάλο ρόλο το ξεκίνημα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο προπονητής της Επισκοπής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αναφέροντας τα εξής:  «Παίζει μεγάλο ρόλο το ξεκίνημα. Αν ξεκινήσεις νικηφόρα, ανοίγει η όρεξη, έχεις ψυχολογία. Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες και τα θέλουν όλες οι ομάδες. Κάποιος κερδίζει, κάποιος χάνει όμως και επίσης, στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ισοπαλία. Εμείς δουλεύουμε συνετά όλες τις μέρες για να μπορούμε να έχουμε αυτόν τον χαρακτήρα, του νικητή. Χρειάζεται λοιπόν δουλειά και λίγο τύχη.

Την πρώτη αγωνιστική παίζουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, τον ΟΦΙ που έχει μείνει ο κορμός και έχει κάνει εξαιρετικές προσθήκες εκεί που ήθελε.

Το πρόγραμμα όμως γενικότερα, θεωρώ ότι είναι καλό. Έτσι κι αλλιώς θα παίξουμε με όλες τις ομάδες. Αυτό που έχει σημασία είναι να δουλεύουμε καλά και όταν έρθει η ώρα να είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε με το «δεξί» τη χρονιά».

 

Estrella