Το πρώτο εσωτερικό Summer Camp του Chania BC (pics)

Μπάσκετ 11 Αυγούστου 2018, 18:52

Με τη διεξαγωγή του πρώτου εσωτερικού Summer Basketball Camp ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Chania BC.

Μία χρονιά ιδιαίτερη για τον σύλλογο που ιδρύθηκε το 2015, αφού τα τμήματά του συμμετείχαν για πρώτη φορά στις διοργανώσεις της ΕΚΑΣΚ.

Chania Bc camp1

Επικεφαλής του προγράμματος ήταν ο τεχνικός διευθυντής του Chania BC, Γιάννης Θεολογίτης, που έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε αντίστοιχα camp (όπως αυτό που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης στη Σύρο) και πολλές συμμετοχές στα Antetokoubros events κ.α. Μαζί με τους Σπύρο (Derre College A.C, Α.Σ. Παπάγου, πρόσφατα συμμετείχε στο NBA Basketball School με τον Ευθύμη Ρεντζιά) και Ρένα Γιαννουδάκη οργάνωσαν το καμπ και μετέδωσαν στα παιδιά τις πλούσιες γνώσεις τους και την εμπειρία τους για το μπάσκετ.

Chania Bc camp2

Ο πρόεδρος του συλλόγου Στέργιος Κοπτερίδης δήλωσε τα εξής: «Ολοκληρώνουμε τη φετινή χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με αποκορύφωμα τη διοργάνωση του 1ου summer basketball camp το οποίο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Τα παιδιά δούλεψαν σκληρά και εντατικά επί δύο συνεχόμενες εβδομάδες και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια διότι αν και πρώτη τους φορά, έβγαλαν όλο το πρόγραμμα αγόγγυστα και με μεγάλη όρεξη. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους προπονητές που εργάστηκαν σκληρά για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός τέτοιου υψηλού και ποιοτικού προγράμματος και βέβαια ευχαριστώ και όλους και όλες που μας βοήθησαν με μεγάλη ευχαρίστηση σε ό,τι τους ζητήθηκε. Tελευταία ημέρα δώσαμε εορταστικό χαρακτήρα με μουσική, απονομές των εντύπων με τα κριτήρια αξιολόγησης των παιδιών υπογεγραμμένα και από τους τρεις προπονητές, αναμνηστικά μπλουζάκια και καπέλα και… παγωτά! Και του χρόνου λοιπόν και καλά μπάνια σε όλους!».

karta antonis garden
zgas

Rabona ad