«Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στην ΕΡΤ»

Super League 1 9 Αυγούστου 2018, 20:03

Η ΕΡΤ επισημοποίησε τη συνεργασία της με τις μέχρι πρότινος τηλεοπτικά "άστεγες" ομάδες.

Το διετές τηλεοπτικό συμβόλαιο που υπογράφτηκε ανάμεσα σε Super League και ΕΡΤ και αφορά την κάλυψη των εντός έδρας αγώνων Παναθηναϊκού, Άρη, Ατρόμητου, Ξάνθης, Παναιτωλικού, Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμίας, περιλαμβάνει συνολικά την κάλυψη 105 αγώνων την πρώτη χρονιά, με πρόβλεψη για κάλυψη και της σεζόν 2019-2020, παράλληλα με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ έχει ως εξής:

«Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στην ΕΡΤ.

Διετές τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη διοίκηση της Super League υπογράφει άμεσα η ΕΡΤ.

Το συμβόλαιο προβλέπει την κάλυψη 105 αγώνων την πρώτη χρονιά (2018 – 2019), με πρόβλεψη για κάλυψη και της σεζόν 2019-2020, παράλληλα με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου. Η σύμβαση καλύπτει την τηλεοπτική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων και Λαμία.

Αντιπροσωπεία της Super League βρέθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Νίκο Παππά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, παράλληλα με την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League, εξετάζοντας τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Της συνάντησης προηγήθηκε ευρεία σύσκεψη των αρμοδίων υπουργών με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες».

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad