Το πιο δυνατό τεστ: Στις 6.30 με ΟΦΗ

Πλατανιάς | 9 Σεπτεμβρίου 2018, 12:22

Το πιο δυνατό μέχρι στιγμής φιλικό προετοιμασίας δίνει ο Πλατανιάς αντιμετωπίζοντας στις 6.30 το απόγευμα στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ενα τεστ μεγάλης δυναμικότητας, αν μη τι άλλο, με την χανιώτικη ομάδα να έχει την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της, αλλά και να επιβεβαιώσει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται λίγο μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ο Πλατανιάς που μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί απέναντι σε έναν αντίπαλο από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και αυτό θα γίνει κόντρα στον ΟΦΗ, ο οποίος από τη δική του πλευρά προετοιμάζεται για την συνέχιση από την επόμενη εβδομάδα των υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα και ειδικότερα για το παιχνίδι που ακολουθεί στο πρόγραμμα και είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Για την χανιώτικη ομάδα δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Λάζιτς, όμως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Πάουλο κάμπος.

Για τον ΟΦΗ θα απουσιάσουν οι Μεγιάδο, Οικονόμου, Αργυρόπουλος και Δερμιτζάκης λόγω τραυματισμού ενώ επίσης εκτός πλάνων για τον Νίκο Παπαδόπουλο βρίσκονται και οι διεθνείς Δεληγιαννίδης και Μιχόγεβιτς, αλλά και ο νεαρός Πλευράκης.

Estrella