Το “πάλεψε” στις Αρχάνες… Ηττα 1-0 από τον Γιούχτα

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 15 Δεκεμβρίου 2019, 18:05

Το γκολ από τον Βελονάκη στο 60ό λεπτό χάρισε τη νίκη στον Γιούχτα σε βάρος της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με σκορ 1-0. Η χανιώτικη ομάδα έκανε μια μεγάλη προσπάθεια στις Αρχάνες, τελικά όμως δεν τα κατάφερε.

Παρά την υπέροχη που είχε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Γιούχτας, το ΣΥΝΚΑ παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστικό. Στα πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ για να πετύχουν κάποιο γκολ, τελικά όμως δεν τα κατάφεραν. Από το 20ό λεπτό και μετά, το ΣΥΝΚΑ κατάφερε να βγει μπροστά, χάνοντας ευκαιρίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με τους Κόλα και Βεστάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιούχτας ήταν η ομάδα που είχε την μερίδα του λέοντος σε ό,τι αφορά τις ευκαιρίες, φτάνοντας τελικά στο γκολ στο 60ό λεπτό. Αυτό προέκυψε μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδάκη και με προβολή του Βελονάκη ο οποίος κατάφερε κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κασαπίδη που ήταν αυτός που αγωνίστηκε κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων. Τελευταία φάση στο παιχνίδι ένα δοκάρι για τον Γιούχτα στις καθυστερήσεις με τον Φραγκουλάκη.

Ετσι, το ΣΥΝΚΑ ολοκληρώνει με ήττα το 2019 και ελπίζει ότι τουλάχιστον στα τέσσερα τελευταία ματς για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος θα μπορέσει να μαζέψει πολύτιμους βαθμούς. Από την άλλη, ο Γιούχτας παραμένει ψηλά και ειδικότερα είναι ξανά στο -6 από την πρωτοπόρο Επισκοπή.

Διαιτητής: Ταμπουρατζής (Λασιθίου). Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Λασιθίου) – Σκούτας (Χαλκιδικής)

Γιούχτας (Μηνάς Πίτσος): Κουρουπάκης, Παπαδάκης, Τουγλής, Τζανής, Ραπτάκης, Πλουσής, Βελονάκης, Φραγκουλάκης, Μπάριτς (90’ Λαζίδης), Βαρούχας (85’ Λογοθέτης), Μαυρομάτης

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Νίκος Μαθιουδάκης): Κασαπίδης, Παληγεώργος (78’ Περδικάκης), Βαρδάκης, Γεωργούλης, Λάμτσε, Μαθιουδάκης, Κόλα, Νικόλτσης, Σινγκ, Μποτωνάκης, Βεστάκης

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad