Το “πάλεψε” με Απόλλωνα η Κ19 (pics)

Χανιά | 14 Δεκεμβρίου 2019, 19:52

Η Κ19 των Χανίων, που ουσιαστικά με βάση τον μέσο όρο ηλικίας είναι Κ17, πάλεψε αρκετά, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου ηττήθηκε με 2-0.

/Bella Pizza

Ο αγώνας για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Νέων της Super League πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 17′ και έφτασαν με αρκετή δόση τύχης στο 1-0 στο 33′ με την μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι του Λιάσκου και να καταλήγει στα δίχτυα από απομάκρυνση του Ζαχαρωτάκη. Από άτυχη στιγμή στην περιοχή των Χανίων έγινε και το 2-0 στο 71′ με τον Κοφίνη.

Apollon XaniaK19 1

Apollon XaniaK19

Apollon XaniaK19 2 Kreci

Νωρίτερα τα… πιτσιρίκια του Βασίλη Κούτα, που ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο τα έδωσαν όλα, απείλησαν για το 1-1 με Φραγκούλη και Οικονομόπουλο, ενώ ο Τσούλφας απομάκρυνε σχεδόν στη γραμμή την μπάλα έπειτα από γέμισμα του Ζαχαρωτάκη.

Να σημειωθεί ότι για τους γηπεδούχους αγωνίστηκαν και τρεις επαγγελματίες, που βρίσκονται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, ο τερματοφύλακας Τσούλφας και οι Χιερίτραντας και Λάμπη.

Διαιτητής: Ψαρίδης (Αθηνών)
Βοηθοί: Ανδρέου – Καραγιαννίδης (Αθηνών)

Απόλλων Σμύρνης Κ19: Τσούλφας, Χειρίτραντας, Φάρκωνας (68′ Φράρος), Πετράς, Μήτσης, Τασιάς (75′ Τιμολέων), Κοφίνης, Γιαννάκη (70′ Γκούφας), Μακρυνικόλας (75′ Κουτσουράς), Λάμπη, Λιάσκος (68′ Καραγιάννης).

Χανιά Κ19: Τριανταφυλλάκης, Μαλανδράκης (68′ Κιμινουλάκης), Ζαχαρωτάκης, Νικολουδάκης (60′ Λένα), Οικονομόπουλος (60′ Μίχος), Κρέτσι, Ντιρμίσι, Καπριδάκης, Σκουλάς, Δαμιανάκης (73′ Τζεμολλάρι), Φραγκούλης (73′ Χαϊκάλης).

Στον πάγκο ήταν και ο 14χρονος τερματοφύλακας Μπολανάκης.

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad