Το “γύρισε” η Κορωνίδα, “έσωσε” τον βαθμό ο Ποσειδώνας

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών Κορωνίς | 4 Απριλίου 2018, 18:57

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στον Βάμο, όπου η Κορωνίδα - που καίγονταν περισσότερο για τη νίκη - αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Ποσειδώνα Καμισιανών Ραπανιανών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο 35′ ο Νταγκουνάκης με σουτ έβαλε σε θέση… οδηγού τους φιλοξενούμενους, αλλά η Κορωνίδα κατάφερε να φέρει “τούμπα” το ματς. Αρχικά, στο 40′ από γύρισμα του Τσαποσβίλι ο Κομπογεννητάκης στην προσπάθεια να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και στη συνέχεια, στο δεύτερο ημίχρονο (68′), ο Σφυρής κέρδισε πέναλτι, που αξιοποίησε ο Παπαδάκης για το 2-1. Στη συνέχεια η Κορωνίδα είχε ευκαιρία και για τρίτο γκολ με τον Μεσαρχάκη, που όμως “σημάδεψε” το δοκάρι.

Από τη στιγμή που δεν “καθάρισαν” τη νίκη οι γηπεδούχοι τελικά δέχθηκαν την ισοφάριση στο 80′, με τον προερχόμενο από τον πάγκο Χρυσό να κερδίζει πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Αράπη.

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Σφακιωτάκης, Αργυρίου, Βροντάκης, Παπαδάκης, Τσαποσβίλι, Σφυρής, Τρούλος, Μαρτσάκης (89′ Καποκάκης), Γουνάκης, Μπερικάκης, Μεσαρχάκης (80′ Πατσαρίκας).

Ποσειδών Κ.Ρ. (Δημήτρης Ανθούσης): Καλοριζικάκης, Νταγκουνάκης, Σεληνιωτάκης, Ράπτης (85′ Κολομπάκης), Κομπογεννητάκης, Λιανιδάκης, Καβακόπουλος, Κελέση, Μαριανάκης (46′ Χρυσός), Μπούχλης, Αράπη (85′ Λαφαζάνης).

 

Estrella