Το βλέμμα στα εκτός έδρας παιχνίδια

Χανιά | 18 Μαρτίου 2019, 19:38

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός μετά τη "λύτρωση" στο τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα πήρε ξανά βαθμολογική ώθηση εν όψει συνέχειας και πλέον κοιτάζει τα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια σε Αιγίνιο και Πάτρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Από τη μία υπάρχει η ικανοποίηση για τη νίκη στην Κέρκυρα, από την άλλη όπως τόνισε ο Αλέκος Βοσνιάδς στις δηλώσεις του υπάρχει πίκρα για τους “πεταμένους” βαθμούς των τελευταίων παιχνιδιών, η οποία σίγουρα μεγαλώνει με βάση και τα αποτελέσματα της Κυριακής. Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός αν είχε αξιοποιήσει το προβάδισμα που είχε στα ματς με Πλατανιά και Ηρόδοτο τώρα θα μιλούσε για ελπίδες ανόδου μέσω της 2ης θέσης, αφού θα είχε φτάσει τη διαφορά στο -4. 

Οσον αφορά την προετοιμασία για το ματς στο Αιγίνιο, μετά το ρεπό της Κυριακής ακολούθησε η προπόνηση της Δευτέρας. Οι δεδομένες απουσίες για το παιχνίδι κόντρα στον Αιγινιακό είναι αυτές των τιμωρημένων Κουσκουνά και Βρεττού, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει το μέτωπο από τους τραυματίες.

Στην επίσημη ενημέρωση της ομάδας αναφέρονται τα εξής:

Μετά το ρεπό της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επέστρεψαν στις προπονήσεις τη Δευτέρα, με την προσοχή στραμμένη στα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από αυτό με τον Αιγινιακό (ακολουθεί αυτό με την Παναχαϊκή).

Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις ευκινησίας, ισορροπίας και τεχνικής στην προθέρμανση και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Οσοι αγωνίστηκαν με την Κέρκυρα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι αγωνιστικά παιχνίδια μικρού χώρου.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σάλιακας, Ζιούλης, Γκίνη, ενώ σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Καραγεώργης. Θεραπεία έκανε ο Κουσκουνάς.

 

Mikel Chania Delivery
/psiloritischania