Το Ασπίδα-Θησέας ανοίγει την αυλαία

Β' Τοπικό - Γενικά | 21 Απριλίου 2018, 9:55

 

Ένα παιχνίδι υπάρχει στο πρόγραμμα του Σαββάτου για τη Β' Κατηγορία Χανίων, το οποίο ανοίγει και την αυλαία της 27ης αγωνιστικής (Ασπίδα-Θησέας).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Από ‘κει και πέρα τα υπόλοιπα επτά παιχνίδια θα διεξαχθούν την Κυριακή 22 Απριλίου σε μία αγωνιστική που μπορεί να κρίνει πολλά τόσο στη “μάχη” της 2ης θέσης, όσο και σε αυτή της παραμονής και ενώ απομένουν ακόμα τέσσερις “στροφές” νγια την ολοκλήρωση της περιόδου. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 21 Απριλίου
(17.00)
Ασπίδα-Θησέας (Γηπ. Ναυστάθμου): Κοντά στην παραμονή της βρίσκεται η Ασπίδα που αρκεστεί σε μία νίκη στα επόμενα παιχνίδια για να το κάνει, χωρίς άγχος ο Θησέας βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Κυριακή 22 Απριλίου
(10.30)
Ιδομενέας-Ήφαιστος (Γηπ. Αγ. Αποστόλων):
Χωρίς βαθμολογικό άγχος οι δύο ομάδες, ενώ χωρίς τον Γιώργο Ζερβουδάκη συνεχίζει στον πάγκο ο Ήφαιστος εδώ και δύο αγώνες, με τον Ανδρέα Νικολακάκη να αναλαμβάνει αυτή τη στιγμή το ρόλο του παίκτη-προπονητή μέχρι την ολοκλήρωση της περιόδου.

Αστέρας Χαλ-Νέος Σαμψών (Γηπ. Μ. Ελιάς): Ίσως το τελευταία του χαρτί παίζει σε αυτό το παιχνίδι ο Αστέρας που είναι με την πλάτη στον τοίχο και θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχει για την παραμονή του. Από μεγάλη νίκη προέρχεται ο Νέος Σαμψών επί του Χάλη, παραμένοντας κοντά στις θέσεις ανόδου λίγο πριν το φινάλε.

ΑΠ Σούδας-Χάλης (Γηπ. Σούδας): Από δύο μεγάλες εμφατικές νίκες έρχεται η ΑΠ Σούδας που ψάχνει ακόμα μία στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν απομείνει για την μαθηματική της παραμονή, απέναντί της ο Χάλης που είναι στη 2η θέση και γνώρισε την ήττα την περσμένη αγωνιστική μετά από πέντε μήνες.

(17.00)
Σφακιά-Τιτάν (Γηπ. Φραγκοκάστελου): Μονόπλευρο το ενδιαφέρον με τους φιλοξενούμενους να θέλουν μόνο τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά ανόδο.

Νέος Ηρακλής-Δάφνη (Γηπ. Νεροκούρου): Και εδώ το ενδιαφέρον εστιάζεται στην ομάδα της Δάφνης που ανέβηκε σε ισοβαθμία στη 2η θέση που θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι.

ΕΘΚ-Ποσειδών Τσικ. (Γηπ. Καθιανών): Μία νίκησε αυτό το παιχνίδι για τους Ακρωτηριανούς ίσως τους δώσει την μαθηματική παραμονή στην κατγηγορία, χωρίς άγχος ο Ποσειδώνας σε αυτό το παιχνίδι είναι στη μέση της βαθμολογίας.

Άπτερα-Άμιλλα (Γηπ. Σούδας): Τον ιστορικό τίτλο κατέκτησαν την προηγούμενη αγωνιστική τα Άπτερα, χωρίς άγχος η Άμιλλα, οπότε πρόκειται για ένα παιχνίδια δοκιμών και ευκαιριών για τους δύο προπονητές.

Φωτ. αρχείου Θοδωρής Ξενάκης

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis