Το “αντίο” του Πλατανιά: Οποιο κι αν είναι το φινάλε, αυτό που κρατάμε είναι το ίδιο το ταξίδι…

Πλατανιάς | 29 Απριλίου 2018, 18:10

Με ένα συγκινητικό μήνυμα το οποίο δημοσιεύεται στο match program του αγώνα με τον Πανιώνιο, ο Πλατανιάς απευθύνεται στον κόσμο της ομάδας, τον οποίο κι αποχαιρετά. «Δεν θα πούμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν, καθώς είναι σίγουρο ότι ο κύκλος δεν έχει ακόμα κλείσει και το στοίχημα δεν έχει χαθεί», σημειώνεται…

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Για έξι χρόνια η ομάδα μας πραγματοποίησε ένα πανέμορφο ταξίδι στα γήπεδα της Super League. Μια περιπέτεια με τις όμορφες, αλλά και τις άσχημες στιγμές της, η οποία κάποτε φάνταζε ως μακρινό όνειρο», σημειώνεται στο match program, «με εσάς, τους φίλους της ομάδας, συνοδοιπόρους, αυτό το όνειρο πήρε σάρκα και οστά, έγινε τελικά πραγματικότητα. Οποιο κι αν είναι το φινάλε, αυτό που κρατάμε κι εμείς, αλλά κι εσείς, είναι το ίδιο το ταξίδι. Το αποψινό ραντεβού μας στα Περβόλια είναι το τελευταίο για φέτος στην Super League. Δεν θα πούμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν, καθώς είναι σίγουρο ότι ο κύκλος δεν έχει ακόμα κλείσει και το στοίχημα δεν έχει χαθεί.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες και όλοι όσοι εργάζονται καθημερινά για το σύλλογο θέλουν να σας ευχαριστήσουν μέσα από την καρδιά τους για την αμέριστη συμπαράσταση όλα αυτά τα χρόνια.

Never give up».

finale

 

Estrella