Το «αντίο» Ζερβουδάκη σε Ήφαιστο

Ήφαιστος Χανίων | 19 Απριλίου 2018, 14:59

Όπως έγινε γνωστό ο Γιώργος Ζερβουδάκης αποτελεί παρελθόν για τον Ήφαιστο, αφού δεν καθοδήγησε τεχνικά την ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια με Νέο Σαμψών και ΑΠ Σούδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νεαρός τεχνικός με γραπτή του δήλωση αποχαιρέτησε την ομάδα την οποία οδήγησε κάποια στιγμή να διεκδικεί την άνοδό της, ενώ στο Κύπελλο ο Ήφαιστος ήταν η μόνη ομάδα της Β’ που βρέθηκε στους “8” της διοργάνωσης.

Η δήλωσή του έχει ως εξής: «Κλείνοντας τον κύκλο μου στη θέση του προπονητή του Ηφαίστου Χανίων, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για την εξαιρετική συνεργασία μας και την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Τόσο αυτοί που με ακολούθησαν το καλοκαίρι και αγωνίστηκαν αφιλοκερδώς τη φετινή χρονιά, άλλα και τα παιδιά που βρήκα στην ομάδα, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, όπως είχαν κάνει και  πέρυσι στην άνοδό τους από την Γ’ κατηγορία.

Παρουσιάσαμε ένα δυνατό σύνολο, με μεγάλες και ιστορικές στιγμές για ένα καινούριο σύλλογο: Φτάσαμε στους «8» του κυπέλλου διεκδικώντας την παρουσία μας στα ημιτελικά του θεσμού, όντας η μόνη ομάδα από την Β’ κατηγορία. Η πορεία μας στο πρωτάθλημα ήταν εξαιρετική, μένοντας στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος  και με αυτό τον τρόπο φτάσαμε πολύ εύκολα στον στόχο που είχαμε θέσει όταν ανέλαβα την ομάδα, που δεν ήταν άλλος από την εύκολη παραμονή.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδος για τη συνεργασία μας αυτούς τους 9 μήνες και να ευχηθώ στον Ήφαιστο ό,τι καλύτερο, τα επόμενα χρόνια.

Με σεβασμό και εκτίμηση

Ζερβουδάκης Γιώργος»

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis