Τι λένε από τον Αρη Αβάτου (Βασ. Δόντσος) για τον Πλατανιά

Πλατανιάς | 10 Σεπτεμβρίου 2018, 17:14

Ο ποδοσφαιριστής του Αρη Αβάτου, Βασίλης Δόντσος, αναγνωρίζει την αξία του Πλατανιά επισημαίνοντας στο athlitiko πως λόγω της ιστορίας του εμπνέει τον σεβασμό, στο πλαίσιο της αναμέτρησης που περιμένει τις δύο ομάδες για την γ' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 22χρονος μέσος (αριστερά στη φωτ.) τονίζει πως η ομάδα του, η οποία βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Κύπελλο Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει τον αγώνα με αισιοδοξία.

«Ο Πλατανιάς είναι ένας ισχυρός αντίπαλος που εμπνέει τον σεβασμό λόγω της ιστορίας του αλλά κι εμείς είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με αισιοδοξία και να βρεθούμε στην επόμενη φάση των ομίλων», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δόντσος.

«Η ομάδα μας, ο Αρης Αβάτου, για πρώτη φορά περνάει στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, γεγονός που θα μας δώσει κίνητρο για τη νίκη ώστε να περάσουμε στην φάση των ομίλων. Σεβόμαστε την ιστορία του Πλατανιά ο οποίος συμμετέχει πολλά χρόνια σε αυτόν τον θεσμό και στην Σούπερ Λιγκ. Είναι ένας ισχυρός αντίπαλος που εμπνέει τον σεβασμό λόγω της ιστορίας του αλλά κι εμείς είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με αισιοδοξία και να βρεθούμε στην επόμενη φάση των ομίλων. Αυτό είναι δύσκολο, το γνωρίζουμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το πετύχουμε. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και να το χαρούν ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι», σημειώνει ο Δόντσος, που σε επόμενη ερώτηση για το αν η αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για την ομάδα του, δεδομένου ότι ο αγώνας είναι νοκ άουτ και η νίκη θα δώσει την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου, ο ίδιος απαντά τα εξής: «Η συμμετοχή μας για πρώτη φορά στο Κύπελλο και το κίνητρο να περάσουμε στους ομίλους αποτελεί για μας την μεγαλύτερη πρόκληση όσο κι αν αυτό φαντάζει δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Γι’ αυτό τον λόγο αποτελεί πρόκληση η νίκη σε αυτό τον αγώνα». 

Χριστίνα Κουργιαντάκη 

Estrella