Τι είπε για τη διοργάνωση του τζούντο στα Χανιά ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας

Πολεμικές Τέχνες | 13 Οκτωβρίου 2019, 10:10

Ευχαριστημένος για τη διοργάνωση του τζούντο που φιλοξενήθηκε στα Χανιά δήλωσε ο πρόεδρος στις ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Σολοβέιτσικ.

Ο κ. Σολοβέιτσικ έδωσε το παρών στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας των αγώνων και όπως φαίνεται, παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από την συμμετοχή των 120 αθλητών από 18 χώρες που κατέφθασαν στα Χανιά. «Είμαι σίγουρος ότι το 2020 θα έχει περισσότερο κόσμο», σημείωσε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην ιστοσελίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον κ. Σολοβέιτσικ:

«Έχω επισκεφθεί αρκετές φορές την Ελλάδα, αλλά για πρώτη φορά έρχομαι στην Κρήτη και τα Χανιά. Απ’ όσο πρόλαβα να διαπιστώσω είναι ένα πανέμορφο μέρος, ιδανικό για διακοπές και χαίρομαι που έστω και για λίγο βρέθηκα εδώ. Όλοι αγαπούν την Ελλάδα και τις ομορφιές της και όλοι έρχονται εδώ για να περάσουν καλά. Το ίδιο κι εγώ. Άλλωστε έχω πολλούς φίλους εδώ, λόγω και της εξαιρετικής σχέσης μου με τους ανθρώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο. Οι 18 χώρες που ήρθαν στα Χανιά, θεωρώ ότι είναι ένα νούμερο ικανοποιητικό, με δεδομένο ότι πρόκειται για μια πρωτοεμφανιζόμενη διοργάνωση. Είναι αλήθεια ότι πραγματοποιήθηκε μια εβδομάδα μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως γενικά, μια διοργάνωση για να μπορέσει να κερδίσει τον κόσμο, χρειάζεται χρόνο. Είμαι σίγουρος ότι το 2020 θα έχει περισσότερο κόσμο. Το αγωνιστικό καλαντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, όμως εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε η διοργάνωση αυτή να είναι μία από τις μεγαλύτερες και τις σπουδαιότερες για τη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία».

Rabona ad