Τι είπαν για την πρεμιέρα με Σπάρτη Πετράκης και Ζιούλης (video)

Χανιά | 25 Οκτωβρίου 2018, 13:48

Το πρωί της Πέμπτης (25/10) μερικές ώρες πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Σπάρτη μίλησαν στο ΑΟΧ Kissamikos TV οι Γιώργος Πετράκης και Άγγελος Ζιούλης για το ματς της πρεμιέρας.

/Bella Pizza

Αμφότεροι τόνισαν ότι η αναμονή για την έναρξη του πρωταθλήματος ήταν μεγάλη, με τον 30χρονο προπονητή να επισημαίνει ξανά ότι στόχος της ομάδας του είναι “πατώντας” πάνω στην περασμένη σεζόν να παρουσιαστεί ακόμα πιο βελτιωμένη. Όσον αφορά τον 23χρονο αμυντικό και εκ των αρχηγών της ομάδας σχολίασε ότι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος για να αποφύγει τις παγίδες που συνήθως κρύβουν οι πρεμιέρες.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γ. Πετράκη ήταν η εξής: «Είναι κάτι που το περιμένουμε πάρα πολύ καιρό. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα που έχει περάσει στην περίοδο της προετοιμασίας για την εκκίνηση του πρωταθλήματος. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα ότι ξεκινάει. Αυτό που έχω να ευχηθώ είναι υγεία σε όλες τις ομάδες, καλή αρχή και να γίνει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα».

Για το πρωτάθλημα και τους στόχους της ομάδας: «Θα γίνει ένα πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν πάρα πολύ καλές ομάδες και πολλές και καλές. Νομίζω ότι ο αριθμός πλέον έχει ανέβει σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, όσον αφορά την ποιότητα των ρόστερ των ομάδων. Οπότε φαίνεται και μένει να φανεί και στην πράξη ότι θα γίνει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Τους δικούς μας στόχους τους έχουμε ξαναπεί, θέλουμε να βελτιωθούμε σε σχέση με πέρσι, να συνεχίσουμε αυτό που δημιουργήσαμε, να το βελτιώσουμε και αυτό μετά όπου μας πάει θα είναι κέρδος».

Zioulis Diloseis Gia Sparti

Από την πλευρά του ο Α. Ζιούλης δήλωσε τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, μετά από αρκετό καιρό προετοιμασίας. Είναι ένα παιχνίδι πρεμιέρας και ίσως να κρύβει παγίδες, γι’ αυτό θα πρέπει να φανούμε αρκετά συγκεντρωμένοι και να έχουμε στο παιχνίδι μας σε τοπ επίπεδο όλα αυτά τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σαν ομάδα».

Για το πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα η ομάδα: «Ξεκινώντας θετικά στην πρεμιέρα αυτό θα μας δώσει πολύ καλή ψυχολογία για τη συνέχεια και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad