Τι δηλώνουν οι δίδυμες αδερφές Βιντσιλαίου για τον τίτλο της MVP

ΟΑΧ | 18 Δεκεμβρίου 2019, 18:25

Στην ομαδική δουλειά που πραγματοποιείται στον ΟΑΧ αποδίδουν οι δίδυμες αδερφές Βιντσιλαίου το γεγονός ότι αναδείχθηκαν MVP της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1.

Τα δύο κορίτσια είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στο athlitiko για τη σημασία που είχε η νίκη για την ομάδα τους σε βάρος του Κρόνου Αγ. Δημητρίου, αλλά και το γεγονός ότι οι ίδιες κατάφεραν να έχουν μια εξαιρετική απόδοση σε αυτό το παιχνίδι. 

Η Αγγελική Βιντσιλαίου ήταν εκπληκτική, σημειώνοντας 24 πόντους, ενώ είχε 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 27 στο σύστημα αξιολόγησης! Η δε Σταυριανή Βιντσιλαίου είχε 6 πόντους, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 τάπες και 27 στο σύστημα αξιολόγησης.

«Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε τη νίκη για να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και αν ήταν δυνατόν να συνδυαστεί και με καλή εμφάνιση», τονίζει στο athlitiko, η Αγγελική Βιντσιλαίου, κρίνοντας στη συνέχεια την εμφάνιση που είχε ως εξής: «Οσον αφορά τη προσωπική απόδοση η ομάδα μας απαρτίζεται από εξαιρετικές ξένες και Ελληνίδες αθλήτριες όπου με τον τρόπο παιχνιδιού που έχει επιλέξει ο προπονητής μας αναδεικνύονται όλες. Αυτή την αγωνιστική έτυχε να είμαστε εγώ και η Σταυριανή, αλλά σίγουρα αυτή η διάκριση είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς».

Από την άλλη, η Σταυριανή Βιντσιλαίου, τοποθετείται ως εξής: «Ηταν ένας αγώνας στον οποίο το ζητούμενο ήταν η νίκη. Είχαμε δουλέψει όλοι και όλες μέσα στην εβδομάδα για να το πετύχουμε. Οσον αφορά την προσωπική μου απόδοση θεωρώ πως είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και πως κάθε εβδομάδα η ομάδα αναδεικνύει και διαφορετική MVP που αυτή είναι και η επιτυχία της». 

zgas

Rabona ad