Τι γίνεται με τις απουσίες εν όψει Κέρκυρας

Χανιά | 13 Μαρτίου 2019, 20:49

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν για το παιχνίδι του Σαββάτου (16/03, 15:00) με την Κέρκυρα. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στην προπόνηση της Τετάρτης επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς οι Κάσσος, Λαζαρίδης, Κουσκουνάς, ενώ σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Αρναρέλλης και Παπαχρήστος. 

Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Ζιούλης, Καραγεώργης, ενώ μόνος του προπονήθηκε για δεύτερη ημέρα ο Ρίσκι. Τέλος, εκτός παραμένουν ακόμη οι Σάλιακας και Γκίνη. 

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Με την προπόνηση της Τετάρτης (13/03) στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας στη Μοναχή Ελιά συνεχίστηκε η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα (16/03, 15:00). 

Το πρόγραμμα αρχικά είχε ασκήσεις αλτικότητας και στη συνέχεια από τον Αλέκο Βοσνιάδη και τους συνεργάτες του δόθηκε έμφαση στην τακτική. 

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν οι Κάσσος, Λαζαρίδης, Κουσκουνάς, ενώ μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Αρναρέλλης, Παπαχρήστος. Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Ζιούλης, Καραγεώργης, ενώ μόνος του γυμνάστηκε για δεύτερη ημέρα ο Ρίσκι. Εκτός παραμένουν οι Γκίνη και Σάλιακας, που δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

 

Mikel Chania Delivery
/psiloritischania