Τι αναφέρει ο ΠΑΟΚ για το ματς στα Χανιά

Πόλο 8 Μαρτίου 2019, 20:42

Με όλους τους παίκτες στη διάθεση του κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στα Χανιά για ν’ αντιμετωπίσει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων.

Στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ φιλοξενείται σχετικό δελτίο Τύπου εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου απέναντι στο Ν.Ο. Χανίων. «Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα είναι δεδομένος, αλλά από την ομάδα δε λείπει ούτε το ταλέντο, ούτε η ποιότητα στο ρόστερ, αλλά ούτε και η θέληση για να φανεί ανταγωνιστική μέσα στο παιχνίδι», σημειώνεται, μεταξύ άλλων, από τον “Δικέφαλο” του Βορρά, απόδειξη ότι λαμβάνεται πολύ σοβαρά το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Ηλία Μαχαίρα.

Ειδικότερα, ο ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

«Συνεχίζει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS, ο οποίος στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ν.Ο. Χανίων στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου 9 Μαρτίου.

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεση του Πάνου Βέργου και ευελπιστεί σε μία καλή εμφάνιση, που θα συνοδευτεί από ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα είναι δεδομένος, αλλά από την ομάδα δε λείπει ούτε το ταλέντο, ούτε η ποιότητα στο ρόστερ, αλλά ούτε και η θέληση για να φανεί ανταγωνιστική μέσα στο παιχνίδι».

karta antonis garden