Τι αναφέρει ο ΟΦΙ εν όψει Αιγάλεω

Football League | 12 Δεκεμβρίου 2019, 12:34

Αναφορά στο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στο Αιγάλεω κάνει ο ΟΦΙ. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται η σύντομη προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το παιχνίδι ως γνωστόν διεξάγεται το Σάββατο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Ο ΟΦΙ αναφέρει τα εξής:

Ηταν ακριβώς τέτοιες μέρες πριν δύο χρόνια, όταν ο ΟΦΙ υποδέχθηκε πάλι το Αιγάλεω στο Βουζουνεράκειο και το είχε κερδίσει με 2-1, ενώ στον αγώνα του δευτέρου γύρου στην Αθήνα οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής 2017-18. Αυτή είναι όλη η προϊστορία των δύο ομάδων.

Κρίσιμο παιγνίδι και για τις δύο ομάδες, αυτό του Σαββάτου. Ο ΟΦΙ θέλει να πάρει μια απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ το Αιγάλεω προσπαθεί να ξεφύγει από αυτήν. Ολοι οι αγώνες στο πρωτάθλημα αυτό όπως έχουμε δει είναι ντέρμπι, και ως εκ τούτου αναμένεται άλλος ένας ενδιαφέρων αγώνας στο Βουζουνεράκειο.

Ο ΟΦΙ θέλει και πρέπει να διπλασιάσει τις εντός έδρας νίκες του στους δύο συνεχόμενους αγώνες του στο Βουζουνεράκειο, κάτι που είναι σίγουρα μέσα στις δυνατότητες των παικτών του.

Το ματς είναι τηλεοπτικό από την ΕΡΤ 3, όμως ας το δουν από την τηλεόραση οι εκτός Ιεράπετρας. Εμείς σταθερά στις θέσεις μας το Σάββατο το μεσημέρι σπρώχνουμε τον ΟΦΙ σε μία ακόμα νίκη.

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad