Τιτομιχελάκης: Από τις χειρότερες εμφανίσεις μας

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 13 Οκτωβρίου 2019, 19:13

Τη στεναχώρια του για το αποτέλεσμα και την ήττα για την ομάδα του εξέφρασε ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα με το ΣΥΝΚΑ.

Οπως τόνισε ο προπονητής του Πόρου, η εμφάνιση για την ομάδα του ήταν μία από τις χειρότερες τα τελευταία δύο χρόνια που είναι ο ίδιος στο σωματείο. Ακολουθούν οι δηλώσεις του:

«Ηταν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις για την ομάδα μας μετά το δεύτερο χρόνο που είμαι στο σωματείο. Ολα ήταν εναντίον μας, ακόμα και ο παράγοντας τύχη. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και εκεί που στο α’ ημίχρονο ήρθαμε κοντά στο να το φέρουμε εκεί που θα μπορούσαμε, να ισοφαρίσουμε, ένα αυτογκόλ έκρινε το παιχνίδι και μετά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Αυτό δεν έχει να κάνει με την αξία της ομάδας του ΣΥΝΚΑ που πραγματικά δικαιούταν τη νίκη και ήταν καλύτερη από μας και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια».

Για τη συνέχεια του Πόρου: «Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα, η ήττα δεν θα μας επηρεάσει. Οι αντίπαλοι που έχουμε να παίξουμε, είναι έμπειροι και χρόνια σε αυτές τις κατηγορίες, που αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εμείς πρέπει να αξιοποιούμε θετικά κάθε εμφάνισή μας για να γινόμαστε καλύτεροι, αυτός είναι ο σκοπός μας».

Για τη μέχρι τώρα πορεία του πρωταθλήματος: «Ολα τα παιχνίδια θα κρίνονται στη λεπτομέρεια. Οποια ομάδα είναι πιο συγκεντρωμένη και ξέρει να διαχειρίζεται τα παιχνίδια, αυτές θα έχουν προβάδισμα. Ολα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι, δεν θα είναι κανένα παιχνίδι εύκολο. Ακόμα και σήμερα όπου εμείς ήμασταν σε μια πολύ κακή μέρα θα μπορούσαμε αν δεν έμπαινε εκείνο το γκολ στο 1-3 να είναι διαφορετικό το παιχνίδι κι ας μην ήμασταν καλοί».

Για το επόμενο ματς με τον Ηρόδοτο: «Αλλο ένα τοπικό ντέρμπι με μια ιστορική ομάδα. Εμείς σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη και ελπίζω αυτή τη φορά να αναδιοργανωθούμε και να είμαστε καλύτεροι και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που είχαμε τις δύο πρώτες αγωνιστικές».

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad