Τιμωρίες σε Ακρωτήρι, Διαμαντάκη και Αρκάδι

Βόλεϊ | 19 Απριλίου 2018, 19:55

 

Η ΕΣΠΕΚ επέβαλε τιμωρία στη γυναικεία ομάδα του Ακρωτηρίου και στον προπονητή της, Χρήστο Διαμαντάκη.

Συγκεκριμένα, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης συνεδρίασε και επέβαλλε στον τεχνικό του χανιώτικου συλλόγου ποινή αποκλεισμού 20 ημερολογιακών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά στους διαιτητές. Στο σωματείο, τέλος, επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΣΠΕΚ, επιβάλλονται οι παρακάτω ποινές:

1.Στον κο Διαμαντάκη Χρήστο, Προπονητή του ΑΟ Ακρωτηρίου, για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά των Διαιτητών του αγώνα, ποινή αποκλεισμού 20 ημερολογιακών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 200€ βάση του Άρθρου 10 παρ. Β1-2 του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΟΠΕ.

2.Στο σωματείο ΑΟ Ακρωτηρίου για ανάρμοστη συμπεριφορά του προπονητή του, χρηματικό πρόστιμο 50€ βάση του άρθρου 14 παρ2 α-β του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΟΠΕ.

3.Στην κα Δακανάλη Ευδοξία, έφορο του σωματείου ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ, για πλαστοπροσωπία, αποκλεισμό ενός (1) ημερολογιακού έτους βάση του άρθρου 9 παρ. 1 του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΟΠΕ.

4.Στο σωματείο ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ τον μηδενισμό του αγώνα Κορασίδων και την αφαίρεση δέκα (10) βαθμών απο το βαθμολογικό πίνακα βάση του άρθρου 9 παρ. 1 του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΟΠΕ».

 

karta antonis garden