Τιμωρία -3 για τον Παναθηναϊκό

Super League 1 19 Μαρτίου 2018, 17:55

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με αφαίρεση 3 βαθμών για την περίπτωση του Γενς Βέμερ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η προσφυγή εκδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα και ήταν δεδομένο μάλλον πως η απόφαση θα έβγαινε υπέρ του Γερμανού ποδοσφαιριστή. Η ΕΠΟ, έτσι, ανακοίνωσε σήμερα πως δέχτηκε την ενεργοποίηση ποινών εις βάρος του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα αφαίρεσης τριών βαθμών.

Το “τριφύλλι “, επομένως, έχει πλέον μπροστά του 8 ημέρες (3+5) για να βρει λύση στην υπόθεση Βέμερ και φυσικά να πάρει… πίσω τους βαθμούς. Τρεις ημέρες από τη στιγμή που θα κοινοποιηθεί η απόφαση στην ομάδα και πέντε για να τους πάρει πίσω.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας”.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania