Τιμές σε τρεις πρωταθλητές από την ΑΝΕΚ LINES (pics)

Γενικά Θέματα 27 Απριλίου 2018, 17:09

Τιμές σε τρία από τα κορυφαία σωματεία στα Χανιά και σε ολόκληρη την Ελλάδα απέδωσε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (27/4) στο Συνεδριακό Κέντρο της εταιρίας, η ΑΝΕΚ LINES.

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν ο Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Π.Ο. Τάλως και ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και ειδικότερα το Τμήμα Κανόε Καγιάκ.

Κοινός παρανομαστής για τα τρία χανιώτικα σωματεία ότι τη χρονιά που πέρασε, έχοντας την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση της ANEK LINES, ως χορηγό εταιρία, κατάφεραν να βρεθούν στην κορυφή! Η ομάδα Κανόε Καγιάκ αναδείχτηκε πρώτη και καλύτερη σε όλη την Ελλάδα, όπως επίσης το ίδιο συνέβη για τον Ελευθέριο Βενιζέλο στο στίβο και τον Τάλω στην ποδηλασία.

IMG 8269

Αθλητές του Τάλω και του Ν.Ο. Χανίων.

IMG 8278

Ο κ. Κατσανεβάκης βράβευσε τον Γ.Σ. Ελευθέριο Βενιζέλο και τον πρόεδρο, Γιώργο Γιατρουδάκη.

IMG 8283

Ο κ. Πρωτοπαπαδάκης με την κυρία Πράπα-Μυλωνάκη.

IMG 8287

Ο κ. Καλαμάρας με τον κ. Κοπανάκη.

Αρχικά, βραβεύτηκε ο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τον πρόεδρο της ANEK LINES, Γιώργο Κατσανεβάκη να παραδίδει την πλακέτα στον πρόεδρο του Συλλόγου, Γιώργο Γιατρουδάκη. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις στον ΝΟΧ, την οποία πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρίας, Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης προς την πρόεδρο, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη και τέλος στον Τάλω όπου την πλακέτα στον πρόεδρο, Γιάννη Κοπανάκη παρέδωσε ο εμπορικός διευθυντής της ΑΝΕΚ, Αντώνης Καλαμάρας.

Σημειώνεται ότι παρόντες στην εκδήλωση που διήρκησε μία περίπου ώρα ήταν αθλητέςκαθώς και παράγοντες από τα τρία σωματεία. 

karta antonis garden