Τη “λύτρωσε” στο φινάλε ο Τζαγκαράκης

Υρτακίνα Ασπίδα | 23 Σεπτεμβρίου 2018, 21:05

Ιδανικά συνδύασε την επιστροφή της στη Β' κατηγορία μετά από 8 χρόνια η Υρτακίνα, επικρατώντας στην πρεμιέρα της εκτός έδρας με 1-0 της Ασπίδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μάλιστα, το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους ήρθε λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λέπτου, με τον Καστρινάκη να βρίσκει κάθετα στον χώρο τον Τζαγκαράκη, ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσαγκάρη.

Να σημειωθεί ότι στην εκπνοή του πρώτου μέρους είχε ακυρωθεί γκολ της Ασπίδας με τον Φιλιππίδη ως υπόδειξη οφ σάιντ.

Την προσεχή Τετάρτη η Υρτακίνα φιλοξενεί τον Θησέα για την α’ φάση του Κυπέλλου Χανίων, ενώ στη συνέχεια θα πάρει ξεκούραστα τους 3 βαθμούς από το παιχνίδι με τα Κεραμειά για τη 2η αγωνιστική.

Από την άλλη, η Ασπίδα θα αγωνιστεί ξανά εντός έδρας, αυτή τη φορά κόντρα στον Ποσειδώνα Τσικαλαριών.

Διαιτητής: Πατσουράκης
Βοηθοί: Χάμπας-Παναγόπουλος

Ασπίδα (Μάνος Καλαμπακάκης): Tσαγκάρης, Μπάσκας, Αρβανίτης, Παναγιώτης, Καβάθι, Ματζορογεώργος, Θέος, Θεοδώρου (60′ λ.τρ. Κουτρουμπάς), Φιλιππίδης (89′ Τσικουδάκης), Κότσης (67′ Γκαβογιαννάκης), Ανδρέου (55′ λ.τρ. Πολλάκης)

Υρτακίνα (Κυριάκος Γρηγοράκης): Tσιρώνης, Τσιόλας, Βακάκης (70′ λ.τρ. Γκεγκάι), Σελινιωτάκης, Αγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Τζαγκαράκης, Κοντάκης (60΄’ Παπαδοκωνσταντάκης), Τριφύλλης (90′ Βλησίδης), Καρανάκης (75′ Κατσιγαράκης) Αλ. Καστρινάκης

Φωτ. Κώστας Τσαγκάρης

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards