Τη Δευτέρα η ιστορική “πρώτη”

Άπτερα | 19 Ιουλ 2018, 17:21

Λίγες ημέρες έμειναν ακόμα για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας περιόδου στα Απτερα. Μια προετοιμασία που για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας θα αφορά το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΧ. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 23 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση του τεχνικού επιτελείου με τους ποδοσφαιριστές, στο γήπεδο της Σούδας.

Πρόκειται για μία, αν μη τι άλλο, ιστορική μέρα για τον σύλλογο από τα Μεγάλα Χωράφια αφού θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στο πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα της ΕΠΣ Χανίων στα λίγα χρόνια που συμμετέχει στα τοπικές κατηγορίες.

Στην ομάδα υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία και ετοιμάζεται να αγωνιστεί χωρίς άγχος σε αυτή τη νέα πρόκληση που της παρουσιάζεται για το καλύτερο δυνατό και την παραμονή, που είναι ο πρωταρχικός στόχος.

Τα Απτερα έχουν καταφέρει να διατηρήσουν σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές τους από το περυσινό ρόστερ, αφού μονάχα ο Σοφιανόπουλος αποχώρησε με προορισμό μία άλλη ομάδα της Α’ ΕΠΣΧ, τον Ικαρο. Υπενθυμίζεται ότι στον πάγκο της ομάδας συνεχίσει για ακόμα μία χρονιά ο πρωτεργάτης του περυσινού τίτλου, Γιάννης Χαζηράκης.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα των φιλικών αγώνων που θα δώσουν οι πρωταθλητές της Β’ Κατηγορίας στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας τους.

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad