Την Παρασκευή συνεδριάζει η ΕΣΑΠ για το νέο πρωτάθλημα

Βόλεϊ | 8 Οκτωβρίου 2019, 12:55

Την Παρασκευή (11/10) στα γραφεία της ΕΣΑΠ θα οριστικοποιηθούν οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Volley League. Ένα πρωτάθλημα που πρωταγωνιστές είναι προς το παρόν οι αποχωρήσαντες.

Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των ομάδων που μπαίνουν στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας του Βόλει στην Ελλάδα. Μετά τον Ηρακλή που προτίμησε να αποχωρήσει απ’ το πρωτάθλημα αντί να εξοφλήσει τα δεδουλευμένα παικτών, μετά την ΑΕΚ η οποία αποχώρησε επίσης λόγω αδυναμίας όσον αφορά το οικονομικό και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης παλεύει μέχρι την τελευταία στιγμή να κάνει διακανονισμούς ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Αυτή τη στιγμή ως δεδομένες θεωρούνται οι ομάδες του Ολυμπιακού του Φοίνικα Σύρου και της Κηφισιάς. Για τυπικούς λόγους δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Παμβοχαϊκό, Ελπίδα και ΟΦΗ ενώ η ηττημένη ομάδα στα μπαράζ ανόδου, ο Κέρκης Σάμου έστειλε επιστολή στην διοργανώτρια αρχή ώστε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Volley League μετά τις αποχωρήσεις.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην 140η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ την Παρασκευή (11/10) με το Ελληνικό επαγγελματικό Βόλεϊ να βρίσκεται για ακόμα μια φορά σε τέλμα και ένα πρωτάθλημα που ενδέχεται να ξεκινήσει με 8 ομάδες.

JoyMachine

Rabona ad