Την Παρασκευή οι αποφάσεις της ΕΠΟ για τις ανόδους

Ποδόσφαιρο 21 Αυγούστου 2018, 16:41

Ματαιώθηκαν οι αποφάσεις που επρόκειτο να λάβει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αναφορικά με τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων για την σεζόν 2018/19, οι οποίες πάντως δεν θα καθυστερήσει να παρθούν, αφού αυτό θα συμβεί την Παρασκευή 24 του μήνα.

Η βασική αιτία ουσιαστικά είναι ότι ναι μεν στη διάθεση της ΕΠΟ βρίσκεται η προκήρυξη της Σούπερ Λιγκ, όχι όμως και της Φούτμπολ Λιγκ, η οποία θα προχωρήσει σε αυτή τη διαδικασία στο περιθώριο του Δ.Σ. που προγραμματίστηκε για την Πέμπτη, δηλαδή μία μέρα πριν πάρει τις αποφάσεις της η Ε.Ε./ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την Ομοσπονδία είναι η εξής:

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA κ. Petr Fousek.

H E.E. αποφάσισε:

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, την έγκριση των προκηρύξεων αγωνιστικής περιόδου 2018-19 της Super League και της Football League.

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για την εφαρμογή του άρθρου 29 του ΚΑΠ, κατόπιν αιτήματος της Super League.

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για τη συγκρότηση των ομίλων του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

* Να ανακηρυχθούν οι υποψήφιοι αρχαιρεσιών της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. της 27ης Αυγούστου 2018. Υποψήφιοι ως τακτικά μέλη είναι οι κκ. Παυλίδης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), Καστίδης (ΕΠΣ Δράμας) και Στογιαννίδης (ΕΠΣ Πέλλας). Υποψήφια αναπληρωματικά μέλη είναι οι κκ. Δαβής (ΕΠΣ Ηπείρου) και Ευσταθίου (Χαλκιδικής)».

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad