Την Πέμπτη η συνέντευξη Τύπου του Final Four

Μπάσκετ 15 Μαρτίου 2019, 17:53

Η αντίστροφη μέτρηση για το Final Four Ελλάδας μπάσκετ γυναικών, το οποίο θα φιλοξενηθεί από 22 έως 24 Μαρτίου στα Χανιά, έχει ξεκινήσει.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Νίκη Λευκάδας και Δάφνη Αγίου Δημητρίου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο και υπόσχονται συναρπαστικά ματς. Η ΕΟΚ, μάλιστα, ανακοίνωσε ότι η συνέντευξη Τύπου του Final Four θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, 21 Μαρτίου, στις 9.30 το βράδυ στο κλειστό Κλαδικού.

Το “παρών” θα δώσουν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, του Δήμου Χανίων, οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων, που παίρνουν μέρος στη διοργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Εν όψει του 20ου Final Four Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, που θα διεξαχθεί στα Χανιά 22-24 Μαρτίου και διοργανώνει η Ε.Ο.Κ. σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 συνέντευξη Τύπου στις 21.30 στην αίθουσα Τύπου του κλειστού γυμναστηρίου Κλαδισού.

Το «παρών» θα δώσουν εκπρόσωποι της ΕΟΚ, του Δήμου Χανίων, οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση».

karta antonis garden