Την νίκησε ξανά στο Κολυμπάρι

Σπάθα Ηρακλής Νεροκούρου | 31 Μαρτίου 2018, 19:39

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ηρακλής Νεροκούρου νίκησε για δεύτερη φορά φέτος τη Σπάθα, αυτή τη φορά στο Κολυμπάρι με σκορ 1-0 για την 30η αγωνιστική

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Σπύρου Γαλάνη συνεχίζει με αυτό τον τρόπο την ξέφρενη πορεία της και παραμένει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 65ο ο Γιαννακούρος από μπαλιά του Τσιριβάκου.

Στην συνέχεια η Σπάθα “έψαξε” την ισοφάριση με τους Ι. Βαρουξάκη και Αλκούρτι, χωρίς όμως να φτάσει στο γκολ που ήθελε και τον Ηρακλή να πανηγυρίζει έτσι αυτή την εκτός έδρας νίκη του (0-1).

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής, Ροδοκανάκης, Γλεντουσάκης, Αντ. Νικολακάκης, Μετόντιεφ, Σκορδύλης (55′ Ρεθεμιωτάκης), Ανδρ. Νικολακάκης (65′ Αντ. Βαρουξάκης), Κουδέρης (85′ Πουρσανίδης), Μακράκης (75′ Αράμποφ), Αλκούρτι, Ι. Βαρουξάκης

Ηρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης, Λ. Αγγελάκης, Μερόλι, Καράκης, Κακαράς, Μανούσακης, Τσιριβάκος, Γιαννακούρος (85′ Μερκάϊ), Τ. Αγγελάκης (46′ Πατελάκης), Σταθάκης, Αγγέλου (65′ Χρ. Νταγκουνάκης).

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis