Τηλεφωνική επαφή προέδρων, Ροκάκη-Αλετρά

Χανιά | 23 Απριλίου 2018, 22:08

Λήξασα μπορεί να θεωρείται η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε στο περιθώριο του αγώνα ανάμεσα σε ΑΟΧ/Κισσαμικό-ΟΦΗ και που μεταξύ άλλων αφορούσε και τους προέδρους των δύο ΠΑΕ, Αντώνη Ροκάκη και Γιώργο Αλετρά. 

Οι δύο πρόεδροι, που είναι γεγονός ότι διατηρούν καλές σχέσεις και ειδικότερα πριν το παιχνίδι είχαν και μια καλή συνεργασία σε επίπεδο διοικήσεων, μίλησαν τηλεφωνικά την Κυριακή το βράδυ, έχοντας περάσει πλέον η πίεση και για τους δύο, τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Αντ. Ροκάκης τόνισε από την πλευρά του στον κ. Αλετρά ότι στόχος δικός του ήταν να υπάρξει ένα παιχνίδι – γιορτή για το κρητικό ποδόσφαιρο και να μην σημειωθούν παρατράγουδα, κάτι που αποδείχτηκε με την παραχώρηση πολλών εισιτηρίων από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στους οπαδούς του ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, ειπώθηκε και συμφώνησαν και οι δύο, ότι ήταν λάθος η είσοδος του οπαδού του ΟΦΗ στον αγωνιστικό χώρο και η μετέπειτα αρπαγή του πανό, όπως επίσης ο κ. Ροκάκης επισήμανε στον κ. Αλετρά ότι τα λόγια που είπε μετά στ’ αποδυτήρια ήταν πάνω στα νεύρα του και δεν τα εννοούσε. Ωστόσο, τονίστηκε ότι δεν έπρεπε να ειπωθούν αυτά που ειπώθηκαν και από τον προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που συμφώνησαν οι δύο πρόεδροι είναι να ρίξουν κατακόρυφα τους τόνους, συμφωνώντας ότι εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν βοηθάνε στη διατήρηση ενός καλού κλίματος, αντίθετα θα μπορούσαν να έχουν εντελώς αντίθετα αποτελέσματα. 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania