Τεστ στο Ηράκλειο με Εργοτέλη

Χανιά | 1 Σεπτεμβρίου 2018, 13:59

Eνα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι διεξάγεται στις 6 το απόγευμα στο Παγκρήτιο στάδιo. Από τη μία, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός και από την άλλη ο Εργοτέλης θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν η κάθε ομάδα τις δυνάμεις τους.

Το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη θέλει να αξιοποιήσει αυτή την ευκαιρία και να προσπαθήσει να φανερώσει στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα έχει δουλέψει μέχρι στιγμής στην διάρκεια της προετοιμασίας. Αντίστοιχα, το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον Εργοτέλη, ο οποίος είναι γεγονός ότι έχει ενισχυθεί επίσης σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο και αναμένεται σίγουρα να είναι μια ομάδα πολύ δυνατή στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Ουσιαστικά το φιλικό είναι επιπέδου Φούτμπολ Λιγκ και ειδικότερα για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό θεωρείται από τα πιο δυνατά που έχει δώσει μέχρι σήμερα. Εξάλλου, μία ομάδα μονάχα από την κατηγορία έχει αντιμετωπίσει στη διάρκεια της προετοιμασίας και αυτή είναι ο Αήττητος Σπάτων, στο Καρπενήσι.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Πετράκης θα δώσει όπως φαίνεται την ευκαιρία στα δύο τελευταία νέα πρόσωπα που κατέφθασαν στα Χανιά προκειμένου να χρησιμοποιηθούν. Ο ένας είναι ο Φινλανδός Ρίσκι και ο άλλος ο Μανώλης Σάλιακας, που σε ό,τι αφορά από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας, αμφότεροι είναι σε ένα καλό επίπεδο. Απουσίες για τον τεχνικό του ΑΟΧ/Κισσαμικού είναι οι Λαζαρίδης, Χαλκιαδάκης και Καραγεώργης, όλοι τους λόγω τραυματισμού.

Estrella
/psiloritischania