Τεστ στα Γιαννιτσά

Πλατανιάς | 29 Αυγούστου 2018, 16:37

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, πρώτο ωστόσο εκτός Χανίων δίνει στις 6 το απόγευμα ο Πλατανιάς αντιμετωπίζοντας την ομάδα των Γιαννιτσών στο γήπεδό της.

Το φιλικό δίνει την ευκαιρία στον Πλατανιά και ειδικότερα στον προπονητή, Πάουλο Κάμπος, να βγάλει συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και το βαθμό της αξίας για την ομάδα που ετοιμάζεται για τη νέα περίοδο.

Τα Γιαννιτσά είναι μια ιστορική ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παρότι απουσιάζει εδώ και πολλά χρόνια από τον επαγγελματικό χώρο. Από τη σεζόν που ξεκινά ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να πάρει μέρος στη Γ’ Εθνική και μάλιστα, απόδειξη ίσως της αξίας της σαν ομάδα, απέκλεισε πριν λίγες μέρες την Καβάλα στο Κύπελλο, επικρατώντας μέσα στην έδρα της κιόλας.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, αλλά προφανώς δεν θα χρησιμοποιήσει τον Νίλι που εντάχθηκε στην ομάδα τις τελευταίες ώρες. Επίσης, ίσως να μην χρησιμοποιηθούν οι Ρουσσάκης και Σινγκ που ο πρώτος αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες πρόβλημα τραυματισμού και ο δεύτερος είναι κουρασμένος από την επίπονη προετοιμασία.

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad