Τεράστιο “διπλό” μες στην Κηφισιά (0-2)!

Παλαιόχωρα | 14 Ιανουαρίου 2018, 18:51

Τεράστια νίκη πέτυχε η Παλαιόχωρα μέσα στο Ζιρήνειο επί της Κηφισιάς για την 12η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η χανιώτικη ομάδα πήρε τη νίκη στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα. Αρχικά ο Καζαντζίδης έκανε το 0-1 στο 85′, ενώ ο Δρακάκης έγραψε το τελικό 0-2 στις καθυστερήσεις.

Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία και σημαντική νίκη της Παλαιόχωρας απέναντι σ’ έναν αντίπαλο σαφώς πιο έμπειρο και με κοινούς στόχους. Πλέον το σύνολο του Δημήτρη Μαγκαφίνη βρίσκεται στο +3 από τον Φωστήρα. 

Ντεμπούτο για την ομάδα της Παλαιόχωρας πραγματοποίησε ο Κοντογιάννης, ο οποίος μάλιστα ξεκίνησε ως βασικός απέναντι στην πρώην ομάδα του, ενώ ο νέος προπονητής της Κηφισιάς, Ηλίας Καλοπήτας, άρχισε με το αριστερό τη θητεία του στον πάγκο της αθηναϊκής ομάδας. 

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Ντζουροπάνος-Χαντζίκος (Δυτικής Αττικής)

Κηφισιά (Ηλίας Καλοπήτας): Κυρίτσης, Έσλερ, Καραμπάς, Καρακώστας, Μεϊμάρογλου, Τεγούσης, Τζέλι (62′ Ζέλο), Ρέντζης, Καϊμακαμούδης, Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντινίδης (59′ Πρίτσας).

Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καζαντζίδης, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Μαζιώτης (80′ Κορνελάτος), Κοντογιάννης (65′ Δ. Μανουσάκης), Αντ. Μανουσάκης, Κερμενίδης (90+3′ Θεοδωράκης), Βργκοτς (70′ Λάσπατζης).

Estrella