Τελική ευθεία για την αδειοδότηση

Πλατανιάς | 28 Μαρτίου 2018, 11:49

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται ο Πλατανιάς για την κατάθεση του φακέλου για την αδειοδότηση. Βάσει πληροφοριών, οι "ερυθρόλευκοι" κυνηγώντας τις πιθανότητές τους, θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να πάρουν την άδεια για τη νέα χρονιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Υπενθυμίζεται ότι αυτή στιγμή, δύο ουσιαστικά είναι τα ζητήματα από τα οποία θα μπορούσε ο Πλατανιάς να επωφεληθεί. Το ένα είναι ο τυχόν υποβιβασμός κάποιων ομάδων από τη Σούπερ Λιγκ που δεν θα πάρουν αδειοδότηση και το άλλο αφορά την καταγγελία που έχει γίνει από τον Ηρακλή σε βάρος των Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακού, για την καταδίκη παραγόντων τους σε στημένα παιχνίδια. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι στην πρόσφατη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στη Σούπερ Λιγκ, ο μεν Αστέρας Τρίπολης ψήφισε υπέρ της πρότασης να μην υπάρξει υποβιβασμός, ο δε Λεβαδειακός απείχε.

Κατά συνέπεια, το θέμα από εδώ και πέρα περνά σε πιο πρακτικό επίπεδο. Στο τέλος της εβδομάδας εκπνέει η προθεσμία για την κατάθεση των φακέλων και από εκεί και πέρα θα αναμένονται τα αποτελέσματα. Λογικά, όσες ομάδες δεν καταφέρουν να πάρουν αδειοδότηση θα έχουν το δικαίωμα, όπως γίνεται κάθε φορά, να καταθέσουν έφεση και να πάρουν κάποιες μέρες διορία να διορθώσουν τυχόν παραλείψεις που θα έχουν οι φακέλοι τους.

 

 

Estrella
Auto KCS