Τελευταίο παιχνίδι με τον Τιτάνα για τον Παπαδάκη

Τιτάν | 13 Οκτωβρίου 2018, 19:40

Για τελευταία φορά αγωνίστηκε με τη φανέλα του Τιτάνα στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ποσειδώνα Καμισιανών/Ραπανιανών ο Γιάννης Παπαδάκης. Με μία ακόμα ιδιαίτερη ανακοίνωση η ομάδα των Καλυβών τον αποχαιρετά και του εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα.

Ο Παπαδάκης που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία την τελευταία τριετία στον Τιτάνα με τον οποίο πανηγύρισε μάλιστα και την άνοδο πέρυσι από τη Β’ κατηγορία, ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με ανάμεικτα συναισθήματα αποχαιρετούμε σήμερα έναν δικό μας – πλέον – άνθρωπο, τον Γιάννη Παπαδάκη: από τη μία με μεγάλη στεναχώρια, γιατί ο Γιάννης μας είναι ένας σπουδαίος παίκτης με πάθος, συνέπεια και απαράμιλλη αγωνιστικότητα, μα πιο πολύ ένα εξαιρετικό παιδί με ήθος, αξιοπρέπεια, θετική αύρα, αισιοδοξία και χαμόγελο που κατόρθωσε να μας κάνει να τον αγαπήσουμε σαν να ήταν αίμα μας` από την άλλη χαιρόμαστε γιατί η φυγή του σε άλλες πολιτείες σηματοδοτεί μία ελπιδοφόρα προοπτική στη ζωή του και την προσδοκία πως θα του ανοίξει νέους δρόμους, που τόσο αναζητεί. Θα τον θεωρούμε παντοτινά οργανικό μέλος της ομάδας μας και θα μας κάνει αληθινά χαρούμενος να μαθαίνουμε πως εκπληρώνονται σταδιακά οι στόχοι του. Στο καλό, Γιάννη, και σε ευχαριστούμε ολόψυχα για όσα μας προσέφερες και μας δίδαξες με τον δικό σου μοναδικό τρόπο` είσαι ένας από εμάς και εμείς δικοί σου

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad