“Τελείωσε” τον Χιμένεθ ο Πλατανιάς

Πλατανιάς | 4 Δεκεμβρίου 2019, 19:47

Η καλή απόδοση για τον Πλατανιά και το γεγονός ότι "φλέρταρε" με την πρόκριση στην Τρίπολη επιφέρει εξελίξεις στο στρατόπεδο του Αστέρα ο οποίος ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό.

Αποδεικνύεται έτσι ότι η εμφάνιση που είχε ο Αστέρας σε αυτό το παιχνίδι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη διοίκηση του συλλόγου, αποφασίζοντας να απολύσει τον Μπόρχα Χιμένεθ. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αστέρα είναι η εξής:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Borja Jimenez Saez, τον οποίο ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και τού εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ που δέχτηκε πολλές ερωτήσεις στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, μεταξύ άλλων και για το αν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Ουσιαστικά, αυτές είναι οι τελευταίες του δηλώσεις ως προπονητής του Αστέρα.

Αναλυτικότερα όλα όσα είπε είναι τα εξής:

«Συμφωνώ πως η εικόνα μας ήταν απογοητευτική. Αλλά είμαστε ευχαριστημένοι από την πρόκριση. Στα τελευταία τρία παιχνίδια, δώσαμε κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα για να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Αλλά σήμερα δεν δώσαμε τίποτα κι γι’ αυτό υπήρχε αυτή η κακή εικόνα. Κοιτάμε να δουλέψουμε για το ματς της Κυριακής».

Για τις πολλές τελικές που δέχθηκε η ομάδα του από τον Πλατανιά: «Σαφώς προβληματίζομαι. Απλά θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Τώρα έχουμε μια σφαιρική εικόνα όλων των παικτών. Θέλαμε να δουλέψουμε παραπάνω στο αμυντικό κομμάτι».

Για τον Ιγκλέσιας που σκόραρε δύο γκολ: «Ξέρουμε όλοι πόσο σημαντικός είναι ο Ματίας για την ομάδα. Βρισκόταν τρεις εβδομάδες έξω. Σήμερα δεν είχαμε σκοπό να τον βάλουμε σε όλο το παιχνίδι αλλά όπως πήγε το ματς αναγκάστηκε να παίξει 120 λεπτά και δεν υποτιμάμε την αξία του»

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα: «Περιμένουμε την Κυριακή να κλείσει κι επίσημα ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος. Εχουμε κάνει τον απολογισμό μας. Πόσοι έχουν παίξει και πόσα λεπτά. Είναι λίγο νωρίς να μιλήσουμε για μεταγραφές. Εχουμε κάποια παιχνίδια ακόμα. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα κάτι τέτοιο».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad