Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν για τον Λεωνιδόπουλο…

Πλατανιάς | 3 Δεκεμβρίου 2019, 23:04

Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν για τον Νάσο Λεωνιδόπουλο, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, έχει υποστεί ρήξη χιαστών και έτσι μένει εκτός για τους επόμενους μήνες.

Η είδηση τελικά ήταν η χειρότερη που θα μπορούσε, καθώς ο 23χρονος αμυντικός μέσος αποδείχτηκε πως έχει χτυπήσει σοβαρά. Οπως διαπιστώθηκε, έχει υποστεί ρήξη χιαστών μετά την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε στην Τρίπολη και την οποία ανέγνωσε ο Γιάννης Σφυράκης, με τον γιατρό τον Πλατανιά να σημειώνεται πως από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει αυτή την ανησυχία, κρίνοντας ότι ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά έχει υποστεί αυτό τον πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Οπως είναι φυσιολογικό, ο τραυματισμός του Λεωνιδόπουλου σε μια στιγμή που υπολογιζόταν για το βασικό σχήμα του Πλατανιά ρίχνει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά την ομάδα η οποία προσπαθεί να βρει αυτή τη στιγμή τα πατήματα της μετά τις ήττες που έχει υποστεί στο πρωτάθλημα.

Ο Λεωνιδόπουλος θ’ αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για το επόμενο μεγάλο διάστημα, με την επιστροφή του στα γήπεδα, όπως συμβαίνει σε αυτές περιπτώσεις, να αναμένεται σε περίπου με εφτά με οκτώ μήνες από τώρα…

Ο Πλατανιάς για το θέμα αυτό αναφέρει τα εξής:

«Δυστυχώς οι αρχικοί φόβοι για τον Νάσο Λεωνιδόπουλο επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και πλέον καλείται να ξεκινήσει -από αύριο κιόλας- τη χρονοβόρα διαδικασία αποκατάστασης.

Η οικογένεια του Πλατανιά Χανίων, εύχεται στον Νάσο καλή ανάρρωση και να επιστρέψει στα γήπεδα ακόμα πιο δυνατός».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad