Τα τυπικά για Γκρίμα – Τι γίνεται με τις άλλες μεταγραφές

Πλατανιάς | 22 Ιανουαρίου 2018, 17:31

Τυπικό θέμα αποτελεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής για τον Φραν Γκρίμα για λογαριασμό του Πλατανιά. Ο Ισπανός δεξιός μπακ αναμένεται να γυρίσει από την χώρα του στην οποία έφυγε τις τελευταίες ώρες προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η μεταγραφή, λοιπόν, του Γκρίμα θα είναι η έκτη στη χειμερινή περίοδο για τον Πλατανιά, αλλά βασικά το ενδιαφέρον ζήτημα είναι αν θ’ ακολουθήσουν προσεχώς καινούργιες… Μόλις το Σάββατο εξάλλου ο Μανουέλ Ρόκα άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει η πιθανότητα ο Πλατανιάς να πραγματοποιήσει άλλες τρεις μεταγραφές, λέγοντας από την άλλη ότι ακόμα και με δύο θα είναι ευχαριστημένος! Συνεπώς, είναι δεδομένο ότι ο Πλατανιάς δεν θα παραμείνει στον Γκρίμα αλλά θα κάνει κι άλλες προσθήκες.

Οπως φαίνεται, ο Πλατανιάς θέλει να κλείσει έναν στόπερ, έναν μέσο με δημιουργικές δυνατότητες (10άρι) και έναν επιθετικό. Αυτές είναι οι τρεις, δηλαδή, προσθήκες, που θα επιδιώξει να κάνει τις επόμενες ημέρες. Από εκεί και πέρα, πιθανόν αυτοί οι παίκτες πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ρόκα να είναι από την Ισπανία και ειδικότερα την ομάδα της Μαγιόρκα.

 

Estrella