Τα τριετή συμβόλαια δείχνουν ομάδα για το μέλλον…

Πλατανιάς | 19 Αυγούστου 2018, 17:38

Ομάδα για το μέλλον. Αυτή την ομάδα "χτίζει" ο Πλατανιάς όπως αποδεικνύουν οι έως τώρα κινήσεις του, καθώς από τις 12 μεταγραφές που έχει ανακοινώσει, σχεδόν στο σύνολό τους οι παίκτες αυτοί έχουν υπογράψει συμβόλαια συνεργασίας για τρία χρόνια.

Εξαίρεση αποτελούν μονάχα δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας εκ των δύο Βόσνιων, ο Ντάνιελ Μάικιτς, που ίσως γιατί είναι στα 31 του χρόνια, υπέγραψε για 2 χρόνια, ενώ μονοετούς διάρκειας συμβόλαιο υπόγραψε ο Σικαλιάς. Ολες οι υπόλοιπες μεταγραφές του Πλατανιά είναι για τρία χρόνια, με τους “ερυθρολεύκους” να δείχνουν έτσι ότι “χτίζουν” μια ομάδα που θα έχει διάρκεια στο χρόνο και πως αυτοί οι παίκτες που αποκτούν αυτή τη χρονική περίοδο, θα αποτελέσουν βάση για το μέλλον. 

Από εκεί και πέρα, απομένει ακόμα η ανακοίνωση για τον Μάκη Βουκελάτο που μέχρι στιγμής αποτελεί τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί στο Πλατανιά έχοντας το χαρακτηριστικό ότι είναι δανεικός από άλλον σύλλογο (Πανιώνιος). Παρ’ όλα αυτά, είναι αρκετά πιθανό να γίνουν ακόμα κι άλλες μεταγραφές, αν και ήδη το ρόστερ του Πλατανιά με τους παίκτες που παραμένουν από την περσινή ομάδα, συν κάποια παιδιά από την Κ20 να έχει αποκτήσει μορφή.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad