Τα τρία ματς που κρίνουν την παραμονή: Λεβαδειακός, Κέρκυρα, Απόλλων!

Πλατανιάς | 19 Ιανουαρίου 2018, 20:09

Μείζονος σημασίας είναι το "σετ" των τριών αγώνων που ακολουθούν για τον Πλατανιά, με εν αρχή αυτόν απέναντι στον Λεβαδειακό. Ουσιαστικά, η ομάδα του Μανουέλ Ρόκα έχει την ευκαιρία να κάνει την αντεπίθεση της, ειδάλλως θα μειώσει στο ελάχιστο πια τις ελπίδες της για παραμονή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Εδώ και πολλές μέρες είναι γεγονός πως στον Πλατανιά σκέφτονται αυτό το σερί των αγώνων, καθώς μετά τον Λεβαδειακό ακολουθεί η αποστολή στην Κέρκυρα απέναντι στους Φαίακες και “καπάκι” έρχεται το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Περβόλια! Επί της ουσίας δηλαδή, μέσα στις επόμενες τρεις αγωνιστικές, τα δύο από αυτά τα παιχνίδια που θα καθορίσουν την παραμονή του Πλατανιά στη Σούπερ Λιγκ είναι απέναντι σε δύο από τους αντιπάλους του με τους οποίους μονομαχεί για μια θέση στον ήλιο για το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς!

Αναμενόμενα, λοιπόν, στον Πλατανιά το βάρος που έχει πέσει σε αυτά τα τρία ματς, είναι μεγάλο, αλλά σε πρώτη φάση “όλα τα λεφτά” είναι αυτό με τον Λεβαδειακό. Εκεί όπου δεν υπάρχει επιστροφή για τον Πλατανιά, είναι μείζονος σημασίας η κατάκτηση της νίκης, αφού σε άλλη περίπτωση θα… κοπούν τα φτερά της ομάδας ακόμα και αν μετά θα πάει να παίξει στην Κέρκυρα.

 

 

Estrella