Τα συγχαρητήρια του Συνδέσμου Προπονητών

Κύπελλο Χανίων | 22 Μαρτίου 2018, 15:27

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος" εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την ΕΠΣΧ και τους δύο φιναλίστ για τον τελικό Κυπέλλου.

Παράλληλα συγχαίρει τη διαιτητική ομάδα του τελικού, τους ποδοσφαιριστές και τις διοικήσεις των ομάδων και τον φίλαθλο κόσμο για την εντυπωσιακή του παρουσία.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων μετά την ολοκλήρωση του θεσμού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Χανίων, συγχαίρει:

Τη διοργανώτρια Ε.Π.Σ.Χ. για την εξαιρετική οργάνωση και τη “λαμπρότητα” που έδωσε στον τελικό, για τη σημαντική πρωτοβουλία διοργάνωσης δεξίωσης πριν τον τελικό στα δυο σωματεία, αλλά και για τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα που έδωσε σε αυτή τη γιορτή του Χανιώτικου ερασιτεχνικούποδοσφαίρου.

Τις ομάδες :

Του ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ και τον συνάδελφο προπονητή Δημήτριο Μαγκαφίνη για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και τον συνάδελφο προπονητή Θανάση Κολιτσιδάκη για την παρουσία του στον τελικό.

Τους Διαιτητές της αναμετρήσεως για την υψηλού επιπέδου παρουσία τους.

Τους ποδοσφαιριστές και τα Δ.Σ. αυτών.

Τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων που με την εντυπωσιακή παρουσία του, συνέβαλε ταυτόχρονα στην επιτυχία της φιλανθρωπικής διάστασης του τελικού.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους, γιατί τέτοιου είδους διοργανώσεις ανεβάζουν επίπεδο το χανιώτικο ποδόσφαιρο και μας βρίσκουν αρωγούς.

Για το Δ.Σ

ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ .ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

karta antonis garden