Τα πήρε και τα… σήκωσε όλα στο κολυμβητήριο ο δυνατός αέρας (pics)

Γενικά Θέματα 18 Ιανουαρίου 2018, 13:34

Αντιμέτωποι με μεγάλες ζημιές στο κολυμβητήριο Χανίων και ειδικότερα στο χώρο της 50άρας πισίνας ήρθαν αντιμέτωποι την Πέμπτη το πρωί οι άνθρωποι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Συγκεκριμένα, φθορές έχουν προκληθεί στο ισοθερμικό κάλυμμα ("κουβέρτα") το οποίο σκεπάζει την πισίνα και που λόγω των δυνατών ανέμων, ξηλώθηκε.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Ν.Ο. Χανίων, η “κουβέρτα” δεν μπορεί να μαζευτεί αυτή τη στιγμή κι έτσι έχει δεθεί με σκοινί στα κάγκελα που βρίσκονται στις εξέδρες του κολυμβητηρίου. Μόλις κοπάσει ο αέρας, θα γίνει προσπάθεια να μαζευτεί και στη συνέχεια θα αποσταλεί στην Ιταλία, από όπου αγοράστηκε για να γίνει η αποκατάσταση.

zimies kolymvitirio 4

zimies kolymvitirio 6

zimies kolymvitirio

Η σχετική ενημέρωση από τον Ν.Ο. Χανίων είναι η εξής: 

Μεγάλες ζημιές στο χώρο του κολυμβητηρίου και συγκεκριμένα στο ισοθερμικό κάλυμμα που σκεπάζει την 50άρα πισίνα έχουν προκαλέσει οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν τις τελευταίες ώρες στα Χανιά. Μάλιστα, αντιμέτωποι με τις φθορές που έχουν υπάρξει, ήρθαν το πρωί της Πέμπτης οι άνθρωποι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Συγκεκριμένα, το ένα μέρος της “κουβέρτας” που σκεπάζει την 50άρα πισίνα έχει ξηλωθεί στην κυριολεξία, με αποτέλεσμα μετά από προσπάθειες που έγιναν να δεθεί με σκοινί στα κάγκελα που βρίσκονται στις εξέδρες του κολυμβητηρίου. Μόλις κοπάσει ο αέρας, θα γίνει προσπάθεια να μαζευτεί και στη συνέχεια θα αποσταλεί στην Ιταλία, από όπου αγοράστηκε για να γίνει η αποκατάσταση.

Το δυσάρεστο στην όλη υπόθεση είναι ωστόσο ότι για τις επόμενες αρκετές ημέρες και μάλιστα σε μια περίοδο που είναι χειμώνας, το κολυμβητήριο θα έχει απώλειες σε πετρέλαιο, αφού πλέον τα νερά θα καλύπτονται κατά το ήμισυ, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την ομαλή λειτουργία του Ναυτικού Ομίλου σε αγωνιστικό αλλά και οικονομικό επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

zimies kolymvitirio 3

zimies kolymvitirio 7

zimies kolymvitirio 8

 

 

karta antonis garden