Τα κορίτσια που “σημάδεψαν” την πρεμιέρα

ΟΑΧ | 14 Οκτωβρίου 2019, 13:28

Αν μια ομάδα ξεχωρίζει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 για τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, αυτός είναι ο ΟΑΧ! Τα κορίτσια του Σταύρου Νανάκου "σημάδεψαν" την 1η αγωνιστική χάρη στην εντυπωσιακή νίκη που πέτυχαν σε βάρος μιας ομάδας έμπειρης στην κατηγορία, της Δάφνης Αγίου Δημητρίου.

Οι σχεδόν 30 πόντοι διαφορά τα λένε όλα για τον τρόπο με τον οποίο ο ΟΑΧ ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Μια ομάδα με μεγάλο ενθουσιασμό, απίστευτο ταλέντο, εξαιρετική ποιότητα, που το μόνο σίγουρο είναι ότι δε στέλνει το μήνυμα της ανησυχίας ότι θα κινδυνεύσει. Σίγουρα, η απειρία της Α1 είναι ένας μεγάλος παράγοντας, από την άλλη οι παίκτριες δείχνουν ότι έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν τον ΟΑΧ σε αυτό το επίπεδο και η ομάδα αυτή καθαυτή να εξελιχθεί ως μία από τις βασικές πρωταγωνίστριες της σεζόν!

Κατα τ’ άλλα, αν ξεχωρίζει κάτι από το πρώτο ματς της περιόδου, αυτό είναι ότι ο κόουτς Νανάκος έδωσε την ευκαιρία σε τρεις νεαρές Χανιώτισσες παίκτριες, καθώς και στη Ρεθυμνιώτισσα Θεοδοσουλάκη, να έχουν την πρώτη τους εμφάνιση στην Α1. Ειδικότερα, οι Χανιώτισσες που αγωνίστηκαν, ήταν οι Παπαδάκη, Πρασιανάκη και Δασκουλίδου, έχοντας έτσι την πρώτη τους παρουσία σε αυτό το επίπεδο…

zgas

Rabona ad